Historiaamme

Perustettu vuonna 2005, sijaitsee Linglongin teollisuuspuistossa, Hangzhou länsipuolella.

Tehtaamme

ZGSM on huipputeknologia ja yksityinen yritys, joka on omistettu T & K-toimintaan, korkealaatuisten LED-sisä- / ulkovalojen, LED-liikennevalojen, aurinkopaneelien ja aurinkoenergian LED-valaistusjärjestelmän ja niin edelleen valmistukseen ja myyntiin. Koska yksi patentti malli yrityksistä ja ensimmäinen erä Energiansäästö Service Company Zhejiang Province, olemme rekisteröityneet yli viisikymmentä tuotetta; olemme myös Illuminating Engineering Society- ja Semiconductor Industry Associationin jäseniä Kiinassa.

DSCF1729(002).jpg

Tuotteemme

Tuotteemme kattavat LED-katuvalot, LED-valaisimet, LED-asemien valot, LED-valonheittimet, LED-tunnelivalot, LED-stadionin valot ja muut sisä- ja ulkovalaisimet; LED-liikennevalot ja signaaliohjaimet; PV-moduulit, aurinko-LED-katuvalot ja aurinkoenergialähteet. Tuotteemme hyödyntävät energiansäästöä, ympäristöystävällistä, pitkää elämää ja niin edelleen.

Tuotesovellus

Käytettiin laajalti sisä- / ulkovalaistuksessa, kaupunkien valaistuksessa, liikenneopetuksessa, aurinkoenergian tuotannossa ja muilla aloilla.

Meidän todistus

CE, GS, UL, RoHS, CB, ENEC, SAA, DLC, LM79, LM80, ISO9001, ISO14001

Tuotantolaitteet

Chip mounter, EVERFINE GO-2000 Fotometrinen testauslaite, Vigor VG2302 Vuotovirta Tester, Vigor VG2679 Insula􀀀on-resistenssitesteri, Vigor VG2670A Dielektrinen lujuusmittari, Vigor VG2678A Maadoitustesteri, TDS1002

Tuotantomarkkinat

Tuotteemme on viety yli 80 maahan ja alueeseen

Palvelumme

Myynti, tekniset ja jälkimarkkinapalvelut ovat 24 tuntia vuorokaudessa palvelussa