ZGSM LED Heijastin Valo - Stellar: Mitä sinun tarvitsee tietää?

- Feb 03, 2021-


floodlight50w-2


Mikä on LED-heijastinvalo - Stellar?

Ensinnäkin on tärkeää tietää, miten LED-tekniikka toimii. Tämä on puolijohdee elektroninen komponentti, joka käyttää samaa tekniikkaa, jota käytetään tietokonesiruihin sähköenergian muuttamiseksi valoksi.


Sen ero on se, että valo tuotetaan kiinteässä tilassa ja ilman metallisia filamenttipäästöjä, kaasupäästöjä, ultraviolettisäteitä tai muuntyyppisiä reaktioita. LED-heijastinValo perinteisestä, koska se lisää LED-valon edut, kuten energiakustannusten alenemisen, säästöt, jotka voivat nousta 85%: iin.


Tämä johtuu siitä, että tavallisessa lampussa tai heijastimassa - joka on esimerkiksi hehkuva - alle 10% energiasta muuttuu valoksi, loput menetetään lämmön muodossa. Siksi perinteiset valaisimet kuumenevat.


LED-valojen tapauksessa lämmöntuotanto on käytännössä nolla, minkä ansiosta se pystyy tuottamaan suuren määrän valoa (lumenein) vähemmällä energialla. Vaikka esimerkiksi hehkuva valo tarvitsee 60W tuottaakseen tietyn määrän lumeneja, LED tarvitsee vain 20W.


Paikoissa, joissa käytetään useita heijastimia tai lamppuja ja jotka pitävät ne päällä pitkään, tämä säästö voi olla suuri ero liiketoiminnan kehitykselle. ZGSM tarjoaa helppokäyttöisen online-laskimen, joten tiedät tarkalleen, kuinka paljon säästät LED-valolla.


Kiinnostaako ZGSM Lighting -differentiaalit? Haluatko tietää lisää palveluistasi ja tuotteistasi? Käytä sivuamme nyt tavataksemme heidät!