Auringon katuvaloja

Aurinko katuvalojen voi hyödyntää auringon valoenergiaa ja automaattisesti päälle kun ei riitä valoa yöllä. Vaikka ei ole auringon valoa useita päiviä, tallennetut sähkö voidaan tarjota päivän valaistus. Ja aurinko katuvalojen viimeisten välttää...
Keskustele nyt

Tuotetiedot

Aurinko katuvalojen voi hyödyntää auringon valoenergiaa ja automaattisesti päälle kun ei riitä valoa yöllä. Vaikka ei ole auringon valoa useita päiviä, tallennetut sähkö voidaan tarjota päivän valaistus. Ja aurinko katuvalojen viimeisten välttää piilotettu huolet ja kustannukset, toi säätämällä linjat ja on vahva turvallisuus, edullinen, ja ympäristön suojelu.

 

Jatkuva kehittäminen tieteen ja teknologian litiumparisto All-in yksi katu valo aurinkoteknologian integraatio on tulossa enemmän ja kypsempiä, kapasiteetti on tulossa isompi ja isompi, käyttöikä pitenevät ja pidempään, ja käytön välillä syvenee ja laajempi. Nykyään käyttö litium-akut on kehitetty aurinko valaistuksen teollisuuden lyijyakut ja kolloidinen paristojen vaihtamista. Kuinka käyttää litium-akut on erittäin tärkeää laajentaa elämän aurinko katuvalojen.

On selvää, että perinteisten katuvalojen ovat pohjimmiltaan suurpainenatriumlamppu valaisimet. Vaikka ne ovat helppoa valolle, ne kuluttavat enemmän energiaa. Jälkeen muuttumassa LED uusien maaseudun aurinko katu lamppu valmistajien paitsi valoteho on korkeampi, mutta myös käyttöikä on pidempi, ja energiansäästöä ja ympäristönsuojelua myös saavutetaan. Laskelmien mukaan 100 watin suurpainenatriumlamppu lamppu katuvalo tai kaivos lampun sitä käytetään jatkuvasti 10 tuntia ja kuluttaa 1 kWh sähköä. LED-lamppu, joka tuottaa saman Valaistusvoimakkuus kuluttaa vain 0,32 kWh sähkön 10 tuntia ja energiansäästöön määrä saavuttaa 68 %. .

Kaikki yksi aurinko katu lamppu on aurinko katu lamppu korkean hyötysuhteen aurinko-paneelit, pitkäikäinen litium-akut, tehokas LED ja älykkäät säätimet, PIR ihmisen anturi moduulit ja varkaudenesto asennuskiinnittimet. Integroitu rakenne litium tekee aurinko katuvalojen, yksinkertainen ja tyylikäs, kevyt ja käytännöllinen. Kautta käsi se ymmärtää kaukosäätimellä toimiva funktio ja seurata tuotteen käynnissä tila, etänä tehdä vika varoitus ja ennuste, uloskirjautuminen ja moodi avulla. Enemmän aikaa ja vaivaa, korkea hyötysuhde. Ei vain niin suuren kapasiteetin pitkäikäinen litium-akku, tehokas ohjaimet käyttö mahdollistaa integroitu aurinko katu lamppu tehokkaampi latauksen on käyttöikä pitenee ja on etu sadepäivinä.

Solar Street Lights.jpg

Hot Tags: auringon katuvaloja, valmistajat, toimittajat, ostaa, halvalla

Tutkimus

Saatat myös pitää